Rustbeskyt maskinparken og dyre investeringer mod rustangreb med Dinitrol

Store temperaturudsving året igennem gør det danske klima til verdens mest rustfremkaldende.

I Danmark har vi temperaturer mellem 12 og 17 grader størstedelen af året og en høj luftfugtighed, som giver en optimal grobund for rust. Store temperaturudsving skaber store rmængder af kondensvand i hulrum, kroge og samlinger som udsætter køretøjer og tilhørende redskaber for rustangreb året rundt. Disse køretøjer bruges til alt fra snerydning, saltning, græs- og hækkeklipning mv., og derved særligt udsat for rustangreb.

Dinitrol har på verdensplan mere end 70 års erfaring inden for rustbeskyttelse. Vi er Danmarks største udbyder af rustbeskyttelse til køretøjer med centre fordelt over hele landet.

Vi arbejder hele tiden på at gøre VERDENS BEDSTE RUSTBESKYTTELSE endnu bedre! På den måde kan vi altid sikre den bedste kvalitet. Hos Dinitrol er kvali­tet og service afgørende for en ordentlig rustbeskyttelse – og vores kunders tilfredshed.

Verdens bedste rustbeskyttelse er ikke bare noget, vi reklamere med/siger. Vi har nemlig arbejdet med rustbeskyttelse inden det overhovedet fandtes. Sven Johansson, faderen af Dinitrol, var den første i hele verden til at benytte stoffet di-orthe-nitron som rustbeskyttende middel helt tilbage i 1937. Og det er alle disse års erfarring sammen med utroligt høje kvalitetskrav, der gør os til de bedste rustbeskyttere i verden.

 

Dinitrol – den bedste rustbeskyttelse hele maskinparken kan få:
• Specialudviklet industri rustbeskyttelsesprodukt
• Detaljerede sprøjteanvisninger til alle typer
køretøjer og tilbehør
Forlængelse af materiellets levetid og brugsværdi
• Minimering af bekostelig vedligeholdelse
• Øget driftssikkerhed
• Specialindrettede faciliteter

Dinitrol 4010:
DINITROL 4010 har følgende egenskaber:
• Danner en hård, transparent film
• Modstandsdygtig over for alkali og syre
• Varmeresistent op til mere end +200 °C
• Giver gennemsigtig film, så inspektion af
metal overfladen, læsning af stelnummer, labels o.l. er muligt.
• Fleksibel og har god vedhæftning på gummi
• Hurtigtørrende, og derfor velegnet i
produktionsprocessen

 

Dinitrol Sprøjteskemaer

Hos Dinitrol udvikler vi selv alle vores detaljerede sprøjteskemaer til hele maskinparken og med markedets mest detaljerede sprøjteskemaer, samt grundig løbende uddannelse af erfarne sprøjteoperatører sikrer vi dig, at rustbeskyttelsen bliver påført korrekt og ikke rammer kritiske elektroniske dele og sensorer.

Sprøjteskemaets vigtigste funktion er dog at påvise adgang til de skjulte hulrum, hvor elektroniske dele er placeret. Det er bl.a. på baggrund af markedets mest detaljerede sprøjteskemaer, at vi kan sikre din maskine Verdens Bedste Rustbeskyttelse.

 

Kontakt os for mere information.