Dinitrol tilbyder nu også rustbehandling til industri- og erhvervskøretøjer

Det er ikke kun personbiler, som er udsat for rustangreb i det danske klima. Industri- og erhvervskøretøjer, som eksempelvis lastbiler, entrepenør- og landbrugsmaskiner, multimaskiner til Vej & Park, erhvervsbiler og mange andre bruges hele året rundt og er derfor ekstremt udsatte for rust.

Disse køretøjer repræsenterer typisk en dyr investering, og skal derfor holde meget længe og være driftssikre til, at kunne modstå det danske rustfremkaldende klima.

For at tage hånd om dette problem har Dinitrol lanceret behandlinger rettet mod disse køretøjer med deres speciel produkt 4010, som kan sikre den nødvendige vedligeholdelse og rustbeskyttelse, så de kan bevare deres værdi.

Store temperatur udsving og høj luftfugtighed året rundt gør det danske klima til et af verdens mest rustfremkaldende

Store mængder af kondensvand i kroge og samlinger udsætter industri- og erhvervskøretøjer for rustangreb året rundt. Danmark ligger midt i det såkaldte ærtebælte, der strækker sig fra det nordlige Storbritannien, henover det sydlige Norge og Sverige, samt hele Danmark og det nordlige Tyskland. Navnet kommer af, at klimaet hér er optimalt til at dyrke grønne ærter, på grund af den meget høje luftfugtighed. I Danmark har vi temperaturer mellem 12 og 17 grader størstedelen af året og en høj luftfugtighed, som giver en optimal grobund for både rust og grønne ærter!

Investeringen skal holde i mange år

Hos Dinitrol har de stort kendskab til behandling af alle slags køretøjer i maskinparken. De behandler maskinerne med Dinitrol 4010, som er et hårdført og gennemsigtigt produkt, der sikrer maskinen mod rust og holder den driftssikker i mange år.

Ved at forebygge rustangreb på køretøjer og tilbehør, forlænges materiellets levetid. En investering i en Dinitrol Materiel behandling er derfor en investering for at minimere omkostninger.

Dinitrol har, som de eneste på markedet, et specielt industri-rustbeskyttelsesprodukt til brug på alle slags industri- og erhvervskøretøjer. Det lak-lignende produkt tørrer op på overfladen, kan tåle temperaturer på op til 200 grader, er 100% transparent og kan højtryksrenses uden det vaskes af. Materiellet er derfor fuldt ud funktionelt efter behandling, ligesom oplysningstavler fortsat er synlige.

Dinitrol sprøjteskemaer

Hos Dinitrol udvikler man selv detaljerede sprøjteskemaer til alle slags køretøjer, samt grundig løbende uddannelse af erfarne sprøjteoperatører sikrer de, at rustbeskyttelsen bliver påført korrekt og ikke rammer kritiske elektroniske dele og sensorer.