Rustbeskyttelse til busser og lastbiler

Dinitrol – den bedste rustbeskyttelse busser og lastbiler kan få.

Det danske klima er et af verdens mest rustfremkaldende

Store temperaturudsving og høj luftfugtighed året rundt gør det danske klima til et af verdens mest rustfremkaldende.

Danmark ligger midt i det såkaldte ærtebælte, der strækker sig fra det nordlige Storbritannien, henover det sydlige Norge og Sverige, samt hele Danmark og det nordlige Tyskland. Navnet kommer af, at klimaet hér er optimalt til at dyrke grønne ærter, på grund af den meget høje luftfugtighed.
I Danmark har vi temperaturer mellem 12 og 17 grader størstedelen af året og en høj luftfugtighed, som giver en optimal grobund for rust.

BESKYT LASTBILSPARKEN MOD RUSTANGREB

Lastbiler er en ekstrem dyr investering, som skal holde i mange år.

Det er derfor vigtigt, at få en grundig rustbeskyttelse. Lastbiler er sjældent beskyttet fra fabrikkens side af sammenlignet med personbiler.

DIN INVESTERING SKAL HOLDE I MANGE ÅR

Lastbiler kører flere hundredetusinde kilometer hvert år i alt slags vejr, som gør dem særligt udsatte for rustangreb året rundt.

Lastbiler skal holde i mange år og være driftsikre, da de repræsenterer en høj værdi og investering. Med en levetid på op til tre millioner kilometer udsættes lastbiler og sættevogne løbende for det fugtige danske klima, som kan medføre rustreprationer og påvirke driftsikkerheden samt indtjeningen.

BESKYT BUSPARKEN MOD RUSTANGREB

Busser er en ekstrem dyr investering, som skal holde i mange år. Det er derfor vigtigt, at få en grundig rustbeskyttelse.

Busser er oftest mindre beskyttet fra fabrikkens side af sammenlignet med personbiler.
Med en levetid på op til tre millioner kilometer udsættes busser øbende for det fugtige danske klima, som kan medføre rustreprationer og påvirke driftsikkerheden samt indtjeningen.

Høj luftfugtighed og store temperaturudsving året igennem gør det danske klima til et af verdens mest rustfremkaldende.

DINITROL SPRØJTESKEMAER

Hos Dinitrol udvikler vi selv alle vores detaljerede sprøjteskemaer til hele maskinparken, med markedets mest detaljerede sprøjteskemaer.

ØKONOMISKE FORDELE

En Dinitrol rustbeskyttelse sørger for minimering af beskostelig vedligeholse, som mange gange har en dyr omkostning.

LÆNGERE LEVETID

Med en Dinitrol rustbeskyttelse til erhverv, forlænger du materiellets levetid og brugsværdi, som holder maskinen driftsikker i mange år.

SPECIAL PRODUKT TIL ERHVERV

Dinitrol har, som de eneste på markedet, et specielt industri rustbeskyttelsesprodukt til brug på erhvervskøretøjer.

Dinitrol producerer detaljerede sprøjteskemaer 

Hos Dinitrol udvikler vi selv alle vores detaljerede sprøjteskemaer til hele vognparken og med markedets mest detaljerede sprøjteskemaer, samt grundig løbende uddannelse af erfarne sprøjteoperatører sikrer vi dig, at rustbeskyttelsen bliver påført korrekt og ikke rammer kritiske elektroniske dele og sensorer.

Brug for mere information? kontakt os.

Vi er altid tilgængelige og er her for at hjælpe dig. Kontakt os via telefon, mail eller vores kontaktformular.