40367231 hb@dinitrol.dk

Klima.

Store temperaturudsving og høj luftfugtighed året rundt gør det danske klima til et af verdens mest rustfremkaldende.

Danmark ligger midt i det såkaldte ærtebælte, der strækker sig fra det nordlige Storbritannien, henover det sydlige Norge og Sverige, samt hele Danmark og det nordlige Tyskland. Navnet kommer af, at klimaet hér er optimalt til at dyrke grønne ærter, på grund af den meget høje luftfugtighed.
I Danmark har vi temperaturer mellem 12 og 17 grader størstedelen af året og en høj luftfugtighed, som giver en optimal grobund for rust. Store temperaturudsving skaber store rmængder af kondensvand i hulrum, kroge og
samlinger som udsætter køretøjer og tilhørende redskaber for rustangreb året rundt. Disse køretøjer bruges til alt fra snerydning, saltning, græs- og hækkeklipning mv., og derved særligt udsat for rustangreb. 

Verdens bedste rustbeskyttelse.

Danmarks bedste specialist på rustbeskyttelse siden 1965.

Dinitrol har på verdensplan mere end 70 års erfaring inden for rustbeskyttelse. Vi er Danmarks største udbyder af rustbeskyttelse til køretøjer med centre fordelt over hele landet. Vi arbejder hele tiden på at gøre VERDENS BEDSTE RUSTBESKYTTELSE endnu bedre! På den måde kan vi altid sikre den bedste kvalitet. Hos Dinitrol er kvali­tet og service afgørende for en ordentlig rustbeskyttelse – og vores kunders tilfredshed.

Dinitrol 4010.

Dinitrol har specialproduktet til dine udfordringer – Dinitrol 4010

En investering i en Dinitrol Materiel behandling er en investering for at minimere omkostningerne.Dinitrol har, som de eneste på markedet, et specielt industri rustbeskyttelsesprodukt til brug på erhvervskøretøjer. Det lak-lignende produkt tørrer op på overfladen, kan tåle temperaturer på op til 200 grader og er 100% transparent. Maskinellet er derfor fuldt ud funktionelt efter behandling, ligesom oplysningstavler fortsat er synlige.

Bred portefølje.

Dinitrol rustbeskytter alle maskinens redskaber.

Redskaberne på maskiner er ekstra udsatte, da de sidder yderst på maskinen og har direkte kontakt med snavs, fugt, græs og salt. Dinitrol rustbeskytter alle salgs køretøjer og tilhørende redskaber med et laklignende, gennemsigtig rustbeskyttelse, som efterlader en tør overflade – Dinitrol 4010.

Dinitrol specialprodukt til erhverv og industri

DINITROL 4010

Se hvordan

En Dinitrol rustbeskyttelse beskytter hele dit køretøj, dets hulrum og mekaniske dele mod rustangreb og mindsker derved udgifterne til rustreperationer og udskiftning af mekaniske dele, som ofte kan være meget bekosteligt. Hvis du vil undgå problemer med rust på dit køretøj, anbefaler vi en Dinitrol rustbeskyttelse til enhver tid.