Dinitrol Erhverv – beskyt din investering mod rust

Alle slags køretøjer der bruges året rundt i alt slags vejr mv. er særligt udsat for rustangreb.

Det danske klima er et af verdens mest rustfremkaldende

Store temperaturudsving og høj luftfugtighed året rundt gør det danske klima til et af verdens mest rustfremkaldende.

Danmark ligger midt i det såkaldte ærtebælte, der strækker sig fra det nordlige Storbritannien, henover det sydlige Norge og Sverige, samt hele Danmark og det nordlige Tyskland. Navnet kommer af, at klimaet hér er optimalt til at dyrke grønne ærter, på grund af den meget høje luftfugtighed.
I Danmark har vi temperaturer mellem 12 og 17 grader størstedelen af året og en høj luftfugtighed, som giver en optimal grobund for rust. Store temperaturudsving skaber store rmængder af kondensvand i hulrum, kroge og
samlinger som udsætter køretøjer og tilhørende redskaber for rustangreb året rundt. Disse køretøjer bruges til alt fra snerydning, saltning, græs- og hækkeklipning mv., og derved særligt udsat for rustangreb. 

Verdens bedste rustbeskyttelse siden 1947

Dinitrol har på verdensplan mere end 70 års erfaring inden for rustbeskyttelse. Vi er Danmarks største udbyder af rustbeskyttelse til køretøjer med centre fordelt over hele landet.

Vi arbejder hele tiden på at gøre VERDENS BEDSTE RUSTBESKYTTELSE endnu bedre! På den måde kan vi altid sikre den bedste kvalitet. Hos Dinitrol er kvali­tet og service afgørende for en ordentlig rustbeskyttelse – og vores kunders tilfredshed.

Dinitrol har special produktet til dine udfordringer – Dinitrol 4010

Ved at forebygge rustangreb på køretøjer og tilbehør, forlænges materiellets levetid.

En investering i en Dinitrol Materiel behandling er en investering for at minimere omkostningerne.Dinitrol har, som de eneste på markedet, et specielt industri rustbeskyttelsesprodukt til brug på erhvervskøretøjer. Det lak-lignende produkt tørrer op på overfladen, kan tåle temperaturer på op til 200 grader og er 100% transparent. Maskinellet er derfor fuldt ud funktionelt efter behandling, ligesom oplysningstavler fortsat er synlige.

Dinitrol rustbeskytter alle maskinens redskaber

Redskaberne på maskiner er ekstra udsatte, da de sidder yderst på maskinen og har direkte kontakt med snavs, fugt, græs og salt. Dinitrol rustbeskytter alle salgs køretøjer og tilhørende redskaber med et laklignende, gennemsigtig rustbeskyttelse, som efterlader en tør overflade – Dinitrol 4010.

DINITROL SPRØJTESKEMAER

Hos Dinitrol udvikler vi selv alle vores detaljerede sprøjteskemaer til hele maskinparken, med markedets mest detaljerede sprøjteskemaer.

ØKONOMISKE FORDELE

En Dinitrol rustbeskyttelse sørger for minimering af beskostelig vedligeholse, som mange gange har en dyr omkostning.

LÆNGERE LEVETID

Med en Dinitrol rustbeskyttelse til erhverv, forlænger du materiellets levetid og brugsværdi, som holder maskinen driftsikker i mange år.

SPECIAL PRODUKT TIL ERHVERV

Dinitrol har, som de eneste på markedet, et specielt industri rustbeskyttelsesprodukt til brug på erhvervskøretøjer.

Brug for mere information? kontakt os.

Vi er altid tilgængelige og er her for at hjælpe dig. Kontakt os via telefon, mail eller vores kontaktformular.