Beskyt dine erhvervskøretøjer mod rust

Erhvervskøretøjer er ude hele året rundt, og derfor ekstremt udsat for rustangreb!

Det danske klima er et af verdens mest rustfremkaldende

Store temperaturudsving og høj luftfugtighed året rundt gør det danske klima til et af verdens mest rustfremkaldende.

Danmark ligger midt i det såkaldte ærtebælte, der strækker sig fra det nordlige Storbritannien, henover det sydlige Norge og Sverige, samt hele Danmark og det nordlige Tyskland. Navnet kommer af, at klimaet hér er optimalt til at dyrke grønne ærter, på grund af den meget høje luftfugtighed.
I Danmark har vi temperaturer mellem 12 og 17 grader størstedelen af året og en høj luftfugtighed, som giver en optimal grobund for rust.

ERHVERVSKØRETØJER skal rustbeskyttes før montering af reoler mm.

Inden din kassevogn får monteret en ”reol”, så er det vigtigt med en Dinitrol behandling. Din bil skal nemlig kunne klare ”mosten”, så den altid kan modstå ”rusten”. 

Ehvervskøretøjer er ofte en dyr investering, som skal holde i mange år. Det er derfor vigtigt, at få en grundig rustbeskyttelse bl.a. inden der bliver monteret reoler mm. Erhvervskøretøjer er sjældent rustbeskyttet fra fabrikkens side af, sammenlignet med personbiler.

Køretøjerne tilbringer mange timer på vejene og står ude i alt slags vejr, hvilket resulterer i dyre rustskader og at køretøjet er ude af drift, som dermed påvirker indtjeningen.

DINITROL SPRØJTESKEMAER

Hos Dinitrol udvikler vi selv alle vores detaljerede sprøjteskemaer til hele maskinparken, med markedets mest detaljerede sprøjteskemaer.

ØKONOMISKE FORDELE

En Dinitrol rustbeskyttelse sørger for minimering af beskostelig vedligeholse, som mange gange har en dyr omkostning.

LÆNGERE LEVETID

Med en Dinitrol rustbeskyttelse til erhverv, forlænger du materiellets levetid og brugsværdi, som holder maskinen driftsikker i mange år.

SPECIAL PRODUKT TIL ERHVERV

Dinitrol har, som de eneste på markedet, et specielt industri rustbeskyttelsesprodukt til brug på erhvervskøretøjer.

Dinitrol producerer detaljerede sprøjteskemaer 

Hos Dinitrol udvikler vi selv alle vores detaljerede sprøjteskemaer til hele vognparken og med markedets mest detaljerede sprøjteskemaer, samt grundig løbende uddannelse af erfarne sprøjteoperatører sikrer vi dig, at rustbeskyttelsen bliver påført korrekt og ikke rammer kritiske elektroniske dele og sensorer.

Brug for mere information? kontakt os.

Vi er altid tilgængelige og er her for at hjælpe dig. Kontakt os via telefon, mail eller vores kontaktformular.

Find dit nærmeste Dinitrol Center