Opnå økonomiske fordele

En investering i en Dinitrol Materiel behandling er en investering for at minimere omkostningerne ved dyr vedligeholdelse, og forlænge køretøjets levetid og brugsværdi.

Professionel udførelse med unikke sprøjteskemaer

Hos Dinitrol udvikler vi selv alle vores detaljerede sprøjteskemaer til hele maskinparken og med markedets mest detaljerede sprøjteskemaer, samt grundig løbende uddannelse af erfarne sprøjteoperatører sikrer vi dig, at rustbeskyttelsen bliver påført korrekt og ikke rammer kritiske elektroniske dele og sensorer.

Sprøjteskemaets vigtigste funktion er dog at påvise adgang til de skjulte hulrum, hvor elektroniske dele er placeret. Det er bl.a. på baggrund af markedets mest detaljerede sprøjteskemaer, at vi kan sikre din maskine Verdens Bedste Rustbeskyttelse.

Økonomiske fordele og lang levetid med Dinitrol

NB! Maskinerne er ude alle fire årstider og udsættes for meget omskiftelige vejrforhold med korrosion til følge. 

En Dinitrol rustbeskyttelse beskytter hele dit køretøj, dets hulrum og mekaniske dele mod rustangreb og mindsker derved udgifterne til rustreperationer og udskiftning af mekaniske dele, som ofte kan være meget bekosteligt. Hvis du vil undgå problemer med rust på dit køretøj, anbefaler vi en Dinitrol rustbeskyttelse til enhver tid.

Hold maskinparken driftsikker i lang tid

Hos Dinitrol har vi stort kendskab til alle slags maskiner og deres behov. Vi behandler maskinerne med Dinitrol 4010, som er et hårdført og gennemsigtigt, der sikrer maskinen mod rust og holder den driftsikker i mange år.

Dinitrol har speciel produktet til dine udfordringer – Dinitrol 4010

Ved at forebygge rustangreb på køretøjer og tilbehør, forlænges materiellets levetid. En investering i en Dinitrol

Materiel behandling er derfor en investering for at minimere omkostningerne.

Dinitrol har, som de eneste på markedet, et specielt industri rustbeskyttelsesprodukt til brug på erhvervskøretøjer. Det lak-lignende produkt tørrer op på overfladen, kan tåle temperaturer på op til 200 grader og er 100% transparent. Maskinellet er derfor fuldt ud funktionelt efter behandling, ligesom oplysningstavler fortsat er synlige.

DINITROL SPRØJTESKEMAER

Hos Dinitrol udvikler vi selv alle vores detaljerede sprøjteskemaer til hele maskinparken, med markedets mest detaljerede sprøjteskemaer.

ØKONOMISKE FORDELE

En Dinitrol rustbeskyttelse sørger for minimering af beskostelig vedligeholse, som mange gange har en dyr omkostning.

LÆNGERE LEVETID

Med en Dinitrol rustbeskyttelse til erhverv, forlænger du materiellets levetid og brugsværdi, som holder maskinen driftsikker i mange år.

SPECIAL PRODUKT TIL ERHVERV

Dinitrol har, som de eneste på markedet, et specielt industri rustbeskyttelsesprodukt til brug på erhvervskøretøjer.

Brug for mere information? kontakt os.

Vi er altid tilgængelige og er her for at hjælpe dig. Kontakt os via telefon, mail eller vores kontaktformular.