Rustbeskyttelse til vej og park køretøjer

Multikøretøjer der bruges året rundt i alt slags vejr til alt fra snerydning, saltning, græs- og hækkeklipning mv. er særligt udsat for rustangreb.

Det danske klima er et af verdens mest rustfremkaldende

Store temperaturudsving og høj luftfugtighed året rundt gør det danske klima til et af verdens mest rustfremkaldende.

Danmark ligger midt i det såkaldte ærtebælte, der strækker sig fra det nordlige Storbritannien, henover det sydlige Norge og Sverige, samt hele Danmark og det nordlige Tyskland. Navnet kommer af, at klimaet hér er optimalt til at dyrke grønne ærter, på grund af den meget høje luftfugtighed.

I Danmark har vi temperaturer mellem 12 og 17 grader størstedelen af året og en høj luftfugtighed, som giver en optimal grobund for rust.

Multikøretøjer er udsatte året rundt

NB! Maskinerne er ude alle fire årstider og udsættes for meget omskiftelige vejrforhold med korrosion til følge. 

Multikøretøjer som f.eks. små og store traktorer, samt tilhørende redskaber, der bruges året rundt i alt slags vejr til alt fra snerydning, saltning, græs- og hækkeklipning mv. er særligt udsat for rustangreb. Dinitrol rustbeskytter multimaskinerne med vores specielle rustbeskyttelses middel – Dinitrol 4010.

Dinitrol rustbeskytter alle
maskinens redskaber

Redskaberne på maskinen er ekstra udsatte, da de sidder yderst på maskinen og har direkte kontakt med snavs, fugt, græs og salt.

DINITROL SPRØJTESKEMAER

Hos Dinitrol udvikler vi selv alle vores detaljerede sprøjteskemaer til hele maskinparken, med markedets mest detaljerede sprøjteskemaer.

ØKONOMISKE FORDELE

En Dinitrol rustbeskyttelse sørger for minimering af beskostelig vedligeholse, som mange gange har en dyr omkostning.

LÆNGERE LEVETID

Med en Dinitrol rustbeskyttelse til erhverv, forlænger du materiellets levetid og brugsværdi, som holder maskinen driftsikker i mange år.

SPECIAL PRODUKT TIL ERHVERV

Dinitrol har, som de eneste på markedet, et specielt industri rustbeskyttelsesprodukt til brug på erhvervskøretøjer.

DINITROL SPRØJTESKEMAER

Dinitrol kommer ind i alle kroge og sørger for, at rustbeskytte hele maskinen.

Hos Dinitrol udvikler vi selv alle vores detaljerede sprøjteskemaer til alle vej og park køretøjer, og med markedets mest detaljerede sprøjteskemaer, samt grundig løbende uddannelse af erfarne sprøjteoperatører sikrer vi dig, at rustbeskyttelsen bliver påført korrekt og ikke rammer kritiske elektroniske dele og sensorer.

Brug for mere information? kontakt os.

Vi er altid tilgængelige og er her for at hjælpe dig. Kontakt os via telefon, mail eller vores kontaktformular.

Find dit nærmeste Dinitrol Center