40367231 hb@dinitrol.dk

Rustbeskyttelse til vej og park maskiner.

Sprøjteskemaer.

Dinitrol kommer ind i alle kroge, og sørger for at rustbeskytte hele maskinen.

Hos Dinitrol udvikler vi selv alle vores detaljerede sprøjteskemaer til alle vej og park køretøjer, og med markedets mest detaljerede sprøjteskemaer, samt grundig løbende uddannelse af erfarne sprøjteoperatører sikrer vi dig, at rustbeskyttelsen bliver påført korrekt og ikke rammer kritiske elektroniske dele og sensorer.

Klima.

Store temperaturudsving og høj luftfugtighed gør, at det danske klima er et af verdens mest rustfremkaldende.

Danmark ligger midt i det såkaldte ærtebælte, der strækker sig fra det nordlige Storbritannien, henover det sydlige Norge og Sverige, samt hele Danmark og det nordlige Tyskland. Navnet kommer af, at klimaet hér er optimalt til at dyrke grønne ærter, på grund af den meget høje luftfugtighed.

I Danmark har vi temperaturer mellem 12 og 17 grader størstedelen af året og en høj luftfugtighed, som giver en optimal grobund for rust.

Multikøretøjer.

Multikøretøjer er udsatte hele året rundt.

Multikøretøjer som f.eks. små og store traktorer, samt tilhørende redskaber, der bruges året rundt i alt slags vejr til alt fra snerydning, saltning, græs- og hækkeklipning mv. er særligt udsat for rustangreb. Dinitrol rustbeskytter multimaskinerne med vores specielle rustbeskyttelses middel – Dinitrol 4010.

Dinitrol specialprodukt til erhverv og industri

DINITROL 4010

Kontakt vores salgschef Henrik.